UDTALELSER

"Fra utryg til tryg"
"Før jeg startede hos Anne, havde jeg svært ved at sove og jeg følte mig utilpas, når jeg skulle sove. Anne har hjulpet mig med at jeg nu kan falde i søvn uden at føle mig utilpas og uden at ligge i min seng og overtænke. Anne har lært mig at lægge mine tanker til side til et andet tidspunkt, så det er mig, som nu har kontrol over mine tanker. Det gør, at jeg nu nemmere kan falde i søvn og at jeg har fået mod på at sove ude hos mine veninder igen. 

Det særlige er, at man føler sig meget godt tilpas efter besøgene hos Anne. Det er godt at tale med hende om ting, man har brug for hjælp til, og Anne er rigtig sød. Anne har gjort, at jeg nu kan falde i søvn og og have det godt uden at bekymre mig. Hun har lært mig at flytte fokus og lægge mine tanker til side til et andet tidspunkt, så jeg kan få ro i hovedet og falde i søvn. 

Jeg tror Anne kan hjælpe rigtige mange børn og voksne med ikke at overtænke, få tømt hovedet og falde i søvn."
Silja H. B.
Maj 2020 - Børneudtalelse
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak
"Vi står nu med en pige, som sprudler af tro på egne evner"

"Vi har for kort tid siden afsluttet et forløb hos Anne. Vores datter var kommet ind i en spiral af negative tanker om sig selv, bekymringer og tanker om, hvad andre tænkte. Det havde stor påvirkning på hendes/vores hverdag. Vi står nu med en pige, som sprudler af tro på egne evner. 

Vi har været super trygge ved Anne. Anne har været tillidsvækkende fra start, og det har været fantastisk at være vidne til en pige, der bare voksede og tog opgaverne til sig. Det har været skønt, at vi har kunne være både fysisk til stede og have sessioner online. Tak til Anne og til den metakognitive tilgang og til et redskab for livet. Det har gjort en kæmpe forskel for vores pige og for hele vores famili❤ ."

Lykke Møller Zanchetta​
Maj 2020 – Forælderudtalelse
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak
"Med meget få ændringer gik jeg fra at være enormt presset til at have overskud"

"Anne har hjulpet mig med at prioritere min energi. Jeg havde i en periode glemt at lægge mærke til, hvor meget tanker, bekymring og grublerier havde fået lov til at fylde i mig. På ganske kort tid fik jeg med kærlig og kontant hjælp fra Anne sat fokus på, at jeg ikke behøvede at lade alle de tanker, der henvendte sig i løbet af en dag, flytte ind.

Bekymringer behøver ikke at vokse sig store, og hvis de ikke bliver gødet med opmærksomhed og svar, så falder de ret hurtigt i kulissen og forsvinder til sidst! 

Efter mit "lag af bekymringer" langsomt blev mindre, fik jeg en enormt ro, som jeg ikke har mærket meget længe - måske faktisk aldrig. Først kom en kort periode med tomhed, for hvad skulle der nu fyldes ind, der hvor bekymringerne, og hverdagens tankemylder, før havde fyldt.. Heldigvis, og uden egentlig at gøre noget ved eller for det, voksede der et enormt overskud frem af den frigivede lagerplads! Med meget få ændringer gik jeg fra at være enormt presset til at have overskud og bedst af alt opdage, at jeg ikke skal frygte at være presset, for det er ikke selve det at løbe hurtigt, der sætter sig i kroppen, det er bekymringerne derom!

Tak Anne, for din direkte tilgang og for den humor og lethed du formår at bringe ind i samtalerne."
Sussie Rasmussen
Februar 2020
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak
"En tilgang til livet, jeg ikke vil være foruden!"

"Jeg har brugt mange år med kognitiv terapi, og jeg følte aldrig, at det virkelig hjalp, men snarere gjorde mig mere afhængig af hele tiden at grave i de samme problemer. Det resulterede i, at jeg faktisk ikke kunne rumme min angst. Jeg endte faktisk med at tro, at der var noget helt fundamentalt galt med mig, indtil jeg lærte at adskille mig selv fra mine tanker og følelser og ikke at lade dem styre mig. Inden jeg startede i mit metakognitive forløb hos Anne, havde jeg alle mulige mærkelige symptomer, som jeg var enormt bange for, og som folk omkring mig også kategoriserede som farlige. Det betød, at jeg gik og dyrkede følelser og tanker enormt meget.

Mit metakognitive forløb hos Anne har givet mig de redskaber, jeg har gået og manglet. Jeg er nu ikke længere bange for hverken mine følelser eller tanker, og min opfattelse af angst/stress/depression har ændret sig så markant, at det ikke hæmmer mig i at have en normal hverdag længere. Jeg er så lykkelig for at have haft det her forløb, fordi det har lært mig ikke at være oppe i mit hoved og gruble hele tiden - men at være tilstede hvor jeg er, uanset tanker og følelser – og jeg kan rent faktisk deltage langt mere i livet nu. Det var nogle redskaber, jeg ikke vidste, jeg manglede, men jeg vil ikke være dem foruden! Jeg var helt overrasket over, at en så skånsom metode, kunne have så stor effekt, men det er virkelig en omfattende metode.

Anne er virkelig god til at møde en der, hvor man er, og jeg kan kun anbefale, at man tager sådan et forløb, hvis man selv har tendens til at gruble lidt for meget."

Charlotte Louise Bülow
November 2019
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak
"Anne er så medmenneskelig, og man føler sig så tryg i hendes nærvær"

"Da jeg kom ved Anne første gang og fortalte om mine fjollede tanker/bekymringer, så smilede hun og sagde: "Alle har fjollede tanker en gang i mellem". Det gjorde, at jeg slappede fuldstændig af og sugede alt det, hun fortalte, til mig. Anne er så medmenneskelig, og man føler sig så tryg i hendes nærvær. Hun har givet mig en masse redskaber til at skrue ned for al den overtækning, jeg havde gang i. Anne fik mig til at forstå, at man ikke selv kan kontrollere, hvilke tanker man får, men at man selv bestemmer hvor meget opmærksomhed, man giver dem. (Selvom det lyder umuligt, så er det faktisk muligt, hvis man øver sig 😉 ). Det var virkelig en øjenåbner, og det gjorde, at jeg kunne slappe meget mere af og ikke overtænke hvorfor jeg nu fik nogle fjollede tanker hist og pist. Efter hver samtale, samlede Anne op på det, vi havde talt om, og spurgte hvad jeg ville tage med hjem. Anne er enormt professionel, og hun vil hele tiden sikre sig, at man får det mest optimale ud af samtalerne, og at man får så meget styr på de metakognitive redskaber, således at man selv kan mestre det, når man er færdig med det metakognitive forløb.

Det vigtigste i alt det her, er en selv. Man kan selv ændre sine vaner ved at øve sig, og det er faktisk muligt at komme ud at det tankespind, som måske tidligere har fyldt meget. Man får et helt andet overskud, og der er lige pludselig plads til en masse andet. Jeg vil klart anbefale Anne til alle. Alle mennesker kan have gavn af ikke at bekymre sig/overtænke så meget."

Eline Lindskov
December 2019
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak
"Anne kom med konkrete løsninger og redskaber til hvad, der føltes som et ukonkret problem"

"Jeg har haft et godt og udfordrende forløb hos Anne. Anne kom med konkrete løsninger og redskaber til hvad, der føltes som et ukonkret problem samtidig med at udfordre mig, så jeg selv fik reflekteret over tanker og bekymringsstrategier.

Jeg oplevede fremgang allerede efter de første timer med en fornyet måde at tænke på og en ny tilgang til bekymringer og håndtering af disse. Jeg har lært, at stress i korte perioder ikke altid er negativt og noget, man skal frygte, men derimod at værdsætte at ens krop yder ekstra i stressfremkaldende situationer.

Jeg kan anbefale et forløb med Anne, hvis man bruger lang tid på at overanalysere end tanker og bekymre sig."
Anne Sophie Olesen
Januar 2020
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak
"Jeg bruger ikke længere hele dagen på at gruble og analysere, men kan nu faktisk være til stede i nuet"

"Inden jeg kontaktede Anne, vidste jeg næsten ikke, om de tanker, som jeg gik med, kunne kvalificere sig som problemer, man kunne snakke med en psykolog om. Jeg havde mange grublerier, analyserede ofte sociale situationer i evigheder og havde svært ved at slippe mine tanker. 

Da jeg mødte Anne, var hun enormt imødekommende og forsikrede mig om, at det jeg gik med ikke var for småt til at blive snakket højt om. Mine samtaler med Anne satte gang i en proces, hvor jeg fik vendt op og ned på, hvordan jeg forstår mig selv, og måden jeg tænker på. Jeg lærte mange ting i mine møder med Anne, men det mest afgørende for mig var at lære, at jeg selv kan styre min opmærksomhed og hvilke tanker, jeg vil bruge tid på. For jeg kan måske ikke styre, hvilke tanker jeg får, men jeg har opdaget, at jeg selv kan styre, hvor meget tid jeg bruger på dem. Det betyder, at jeg ikke længere bruger hele dagen på at gruble og analysere, men at jeg faktisk kan være til stede i nuet og ikke overtænke alt muligt, så som hvad andre tænker om mig. Jeg er blevet udstyret med redskaber, som gør, at jeg bedre kan håndtere en hverdag, hvor der både sker gode, men også nogle gange dårlige ting, og jeg oplever bedre at kunne håndtere de udfordringer, jeg møder, på en meget sundere og lettere måde.

En anden ting, som også har betydet meget for mig, var at indse, at stress ikke behøves at være farligt, men at det faktisk kan være en god ting. Det har givet mig et enormt overskud i stressede situationer at have den indstilling, hvor det før ville have givet mit et følelsesmæssigt underskud at være i stressede situationer.

Anne er enormt forstående, og hun er god til at udfordre ens tankegang på en virkelig god måde, hvor man føler sig boostet efter at have snakket med hende. Jeg vil anbefale Anne til alle, der har mange grublerier og tankemønstre, som de har svært ved at komme ud af."
Amalie Lund
Januar 2020
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak
"Bump i livet slår ikke længere benene væk under mig"

"Når jeg fik nye muligheder i livet, eller når jeg var et sted i livet, som jeg ikke brød mig om, stolede jeg ikke på min umiddelbare mavefornemmelse. I timelange møder med mig selv forsøgte jeg at tænke mig til den rigtige beslutning, hvilket resulterede i angst, håbløshed og selvdestruktiv adfærd. Anne har hjulpet mig i et online forløb med forståelse og optimering af mit mind-set, så de bump, der altid vil komme i livet, ikke slår bunden væk under mig. Jeg vil anbefale Anne og metakognitiv terapi til alle, der lader sig stoppe i livet på grund af ubehagelige tanker og følelser.

Anne er efter min mening helt unik. Gennem skærmen lyste hun faglig kompetence og menneskelig varme. Jeg manglede kun at kunne give hende et kram..."
Marianne Karstensen
December 2019
Individuelt forløb hos heypeople v. Psykolog Anne Thingbak